miercuri, 25 noiembrie 2009

Personal Epic Fail


Leapsa de la Cata (atentionare--post medicinist)

3--Prima mea bicicleta, 200 m, 12 cazaturi la activ...Rezultat? 2 bucati genunchi si 2 bucati coate fara piele si cu sange siroind. S-a reparat totul cam in 2 saptamani si ceva.

2--Una bucata usa de la baie si una bucata deget mic de la picior ramas in urma. Metoda? Urcat usa pe deget, fugit in complex, dus la Judetean la Urgente, facut radiografie, tipul care facea radiografii intrebat:"usa era din fier?" raspuns:"nu" replica:"aia e numai parerea ta, ca dupa cum arata si la cat de bine l-ai fisurat eu zic sa schimbi usile. oricum hotarata tipa mai esti". LOOL

1--Mica fiind holuri cutreieram. Primit/luat/improvizat tub de plastic si cornete. Alergat pe hol incercand sa proiectez cornetele in perete. Cazut. Ajuns la Urgente. Constatat ca mai aveam cativa mm si tubul facea cunostinta cu creierul. Concluzie? Spart cerul gurii.

Da, recunosc, eram un copil extrem de neastamparat si cu personalitate un pic prea puternica in anumite momente. Dar momentan sunt bine :D.

P.S. De asta am uitat dar here it comes...cu dedicatie pt Cata ca sigur stie locul :P.

Mers cu mama si prietenii din Grecia de la Sebes in sus spre lacul Tau. Ajuns la baraj. George decretat ca vrea sa trecem podul pe jos sa ajungem pe panta sa vada nu stiu ce cabane. Urcat pe panta, vazut cabane. Coborat panta/cararea ingusta. Mama tipat. Eu intors brusc sa o prind. Stop. Descrierea peisajului: in dreapta dealul/muntele, in fata cararuie ingusta, in spate mama, in stanga panta abrupta, copaci, lacul de acumulare la distanta de vreo 6 metri. Metoda de evitare: bruscat piciorul ca sa raman pe pozitie. Rezultat? Semi-luxatie de sold, dureri crunte 2 luni si senzatia ca un picior e mai lung decat celalalt cu juma de metru. Rezultat nr 2: mama nu mai scoate un sunet cand e in zona de munte.

2 comentarii:

Unknown spunea...

A-haaaaa.... Acuma pricep de ce te-ntorci mai greu cand te striga lumea ;) Pare rau de tine pentru momentele alea, ca ma gandesc ca n-o fost deloc grozav, placut sau usor pentru tine :(

TODO spunea...

Well, trec toate....astept cu interes urmatorul epic fail :))

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?