vineri, 8 ianuarie 2010

Ce am in gura ?!



M-am nascut intr-o zi de vara. Tocmai se terminasera cele 2 luni ploioase cand am decis sa ies la suprafata. Apa si mal cat vedeai cu ochii. Abia am gasit un copac pe care sa ma asez in primele minute de viata.

Pe unde ma uitam vedeam zburand frati de-ai mei. Cautarea hranei era un subiect fierbinte in zilele acelea. Lesuri peste tot, apa cam statuta dar care mai acoperea inca multa suprafata.

Ati vazut vreodata o capra suspendata intr-un copac in mijlocul apei? E foarte amuzanta situatia. Si folositoare. Animalul se agita, carnea se fragezeste iar sangele circula mai rapid prin corp.

Ia sa dau eu o fuga pana la ea...Mi-e cam foame si am nevoie de energie daca vreau sa ajung in Calcutta.

Hm...O s-o iau pe langa pomul acela, apoi peste intersectie, pe langa cladiri si in final fac la stanga peste apa pana la copac, 2 crengi in sus si voilà: food, glorious food !

Asaa...am ajuns langa cladiri...Zbor, zbor...Hei, ce e asta? Unde am ajuns? Unde cad? Kmon, doar nu e gaura de iepure pentru ca eu sigur nu sunt Alice in Tara minunilor. Hei, ce se aude? Ajutoooor!!!

Ultimele cuvinte pe care le auzi au fost: "Ce am in gura?"
Si iata cum tantarul nostru si-a dat duhul in incercarea temerara de a se hrani, reusind doar sa sfarseasca pe post de surplus caloric pentru un om.

*sursa poza

2 comentarii:

Unknown spunea...

Tu esti constienta ca din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare nu ti-ai ales chiar cel mai fericit titlu posibil, asa-i? :))

TODO spunea...

Evident...Motoarele fac ce vor, eu am scris despre un tantar...simplu :D...Daca ele interpreteaza asta ca o metafora pai atunci ne masuram fortele imediat :)).

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?