joi, 14 ianuarie 2010

Marele militar urat din Avatar

Hmm...nu m-am gandit la cele ce voi scrie imediat decat dupa ce am revazut Planet 51 (comedie simpatica, desene animate) si vreo cateva minute din The men who stare at goats (asta trebuie vazut in echipa cu alti comentatori asa ca am incheiat operatiunea vizionarea).

Ce au in comun aceste 3 filme?

Simplu...Un anume militar care apare in Avatar si The men who stare at goats si sunt sigura ca a fost inspiratia pentru filmul de desene animate.

Avatar si Planet 51 sunt pe aceeasi idee doar ca prezentarea e diferita. Oamenii ajung pe o planeta locuita de niste bastinasi care ne catalogheaza rapid ciudatenii si periculosi. In The men who stare at goats, ei acolo este o lupta la nivel neuronal, fizica cuantica si inca ceva astfel incat atunci cand auzi ca e facut dupa fapte reale stai, oftezi si iti spun singur: da' americanii astia is in stare sa si gandeasca normal? 

Revenind la Stephen Lang (actorul), consider ca cea mai simpatica ipostaza in care e pus e cea din filmul cu capre. Nu stiu, ma face sa ma simt bine alaturarea personajelor de acolo cu ideea de militari ce ucid capre doar holbandu-se la ele. Yeah, that's serious stuff. Si cam cati bani foloseau pentru proiectul asta strict secret?

In Avatar arata cam asa



si se comporta ...well...ca un tipic colonel american de cariera...o sa vedeti voi.

In Planet 51 personajul arata cam asa (e prea asemanator personajul desenat cu cel din Avatar....cred ca e un pattern la coloneii/generalii americani care apar in filme cu extraterestrii)


si se comporta de asemenea...o sa vedeti voi.

In The men who stare at goats ....aici e un pic mai complicat...nu am gasit inca un videoclip care sa prezinte geniala faza de inceput, dar hai sa zicem ca apare in toata splendoarea lui de militar acolo.
Vizionati filmul si o sa intelegeti.

3 comentarii:

Unknown spunea...

traiasca SPOILERELE? :))

TODO spunea...

Unde pisici vezi tu spoilere la filmele astea aici ?:))

ionutu spunea...

Filmele din categoria asta pur și simplu nu merg în combinație cu mine. Am încercat, dar nu se prind de mine nicicum. O să mai încerc încă o dată cu Avatar.

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?