marți, 19 ianuarie 2010

Nu stiu

"I never get what i wish for"

Aceasta e replica pe care am auzit-o in filmul "The princess and the frog". Era spusa de o fetita care trebuia doar sa bata din palme si i se indeplinea orice dorinta de catre cei din jur. Daca nu primea ceva pe loc, incepea sa planga, sa se roage, sa tipe etc.

Problema e alta. In momentul in care esti obisnuit sa primesti orice vrei in cel mai scurt timp, esti sigur ca poti cantari valoarea acelui lucru in mod corect? Esti sigur ca asta vrei cu adevarat?

Ce faci cand nu stii ce vrei?

Partea opusa e un pic mai trista. Nu iti vin toate de-a gata cat ai bate din palme. Pentru unele lucruri trebuie sa te lupti mult, pe altele le astepti poate o viata si tot nu e sigur ca le vei avea.

Dintr-o data dai peste ceva. Poate e un lucru bun pentru tine, poate nu. Nu esti sigur. Nu faci nimic din cauza fricii. Frica de a te trezi maine si a dori altceva. Frica de a rani pe altii. Frica de a sta fata in fata cu tine si a-ti spune "hai sa incerc".

There's a fear of me that's not showing.

Si atunci ce fac? Ce fac daca nu stiu exact ce vreau?

2 comentarii:

Cristina_TM spunea...

Decat sa stai sa cantaresti optiuni pana cand "ce vrei" se pierde sau se transforma (ca Jana, stii tu) mai bine iti iei frica de par si dai cu ea de pamant.

Uite aici ceva, sa te simti mai bine: http://youtube.com/watch?v=kNeTeudeygQ/

ionutu spunea...

Mie îmi place să cred că ştiu întotdeauna întocmai ceea ce vreau să vreau. ;)

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?