duminică, 28 februarie 2010

O seara pentru D. Raduta

Felicitari TEAMisoara pentru ce au reusit azi sa faca: sa stranga aproximativ 8000 euro pentru D. Raduta. Au dovedit faptul ca atunci cand e vorba de viata unui om, puterea si priceperea lor nu cunoaste limite. Felicitari Cristina, Nebuloasa, Ildiko, Raul, Mile  si celorlalti care au dat o mana de ajutor pentru ca aceasta seara minunata sa devina realitate.

Multumiri celor veniti din alte orase ale tarii  pentru a lua parte si a ajuta la strangerea sumei frumoase rezultate in urma evenimentului caritabil realizat in seara zilei de sambata. Ati aratat tarii ca inca mai exista unitate nationala in momente grele.

Drama unui om a reusit sa uneasca aceasta tara care parca nastea doar lucruri rele. Iata ca o mana de oameni reusesc sa mobilizeze multimi si sa stranga suma necesara pentru transplant in timp record. Nu putem decat sa-i felicitam si sa ne inclinam in fata lor: ati reusit ceea ce multi au spus ca nu se poate intampla in Romania. Iata ca se poate si se poate face bine si repede. 

Admiram munca depusa si speram ca poate, in viitor, nu va mai fi nevoie de asemenea eforturi.

later edit: ultimele informatii sunt urmatoarele: la Timisoara din licitatie si donatii s-au strans 20000 lei si 1300 euro.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pe ciocanul lui Thor, ma bucur ca am fost acolo :P

TODO spunea...

@crinutza: :)

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?