sâmbătă, 15 mai 2010

STUDENTFEST--Publicitate


Ca in fiecare an, daca e luna mai e STUDENTFEST...
Cel mai mare festival studentesc din estul Europei, cel mai mare din tara, cel mai frumos, cel mai interesant, CEL MAI CEL :D...

Daca anul trecut am participat ca voluntar la organizarea lui, anul acesta am fost tinuta de-o parte de niste probleme de sanatate si legate de facultate (proiecte, referate etc.).

De stat am stat de-o parte cat a fost nevoie, dar azi am impus embargo la orice altceva si am mers la sectiunea de publicitate, conferinta cu tema "Branding personal" tinuta de Nicolae Naumof...locatie: "Scartz".

Atmosfera placuta, informatii interesante prezentate intr-un mod atractiv, stare de spirit a participantilor pur studenteasca (intrebari, discutii, glume, rasete) si cateva ore care au trecut de parca nici n-au fost.

Maine e ziua mare dedicata publicitatii...azi a fost doar incalzirea...
Program dupa cum urmeaza:

10:00 – 13:00 – SPOOFSTOCK – proiectie spoof-uri IQads + WORKSHOP cu Costin Radu (SCARTZ)


13:00 – 15:00 – WORKSHOP PUBLICITATE NECONVENȚIONALĂ ADoriginal cu Bogdan Cristea (SCARTZ)


15:00 – 17:00 – DEZBATERE “Cat dai pe un BlogJob?”(SCARTZ) (na, aici e cu vuiet ca se anunta discutie cu Ovi, Nebuloasa si Trender)


17:00 – 19:00 – WORKSHOP CREARE DE BRAND „De la ‘Escu la Esca” (SCARTZ)


19:00 – 21:00 – PUBLICITATE SENZORIALĂ “NeSimtiti in Publicitate?” (SCARTZ)

Va astept acolo, mai ales ca se anunta vreme urata pentru iesit la iarba verde si numai buna pentru discutii interesante, dezbateri, mediu prietenos si inca ceva din partea casei :).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?