duminică, 11 octombrie 2009

lupte eroice

Cum se pot transforma o baie si o pereche de pantaloni in campuri de lupta?

Ei bine, povestea incepe in urma cu o jumatate de ora, cand decretasem ca trebuie spalata podoaba capilara. Pornesc, deci, cu avant spre baie, dau drumul la apa, calda si rece, bineinteles si astept sa capete temperatura potrivita.

Cunoasteti sentimentul acela de victorie dupa ce a avut loc o dezinsectie in bloc? Ceva de genu: Da! le-am aratat noi gandacilor cine e seful. Pisica lor de creaturi nemuritoare si pururea inmultibile? Ei bine, eu am avut parte de exact opusul.
Dupa ce apa calda devine fierbinte, vad cum din spatele robinetului apar 5 gandaci mari. Ce mi-am zis in acel moment? Ce si-ar fi zis orice cititor impatimit al cartilor cu vikingi: Ia sa le aplic eu un ciocan a lui Thor (aka un papuc) in freza.
Asa a inceput apocalipsa dupa gandaci. Nu cred ca mai e nevoie sa spun ca i-am omorat pe toti, cu pretul baii si al pantalonilor mei ce au ajuns ciuciufleasca in urma tinerii cu o mana a papucului si cu alta a furtunului de la dus.

Ei si ce face orice om normal dupa ce se spala pe par? Stoarce pantalonii. :D

2 comentarii:

Adina spunea...

trebuia sa ii insiri pe ata si sa ii pui la uscat...sa le arati cand vei fi babaciune si la nepotei ce victorie stralucita ai obtinut in lupta impotriva gandacilor.
:D:

saau....sa-i lipresti cu scotch pe usile vecinilor pe care nu ii suporti ! :D:D:D

TODO spunea...

:))...o sa-i lipesc pe usa celor cu dezinsectia

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?