vineri, 13 noiembrie 2009

alergie


Azi dimineata, cand ma trezesc...SPOOF! SPOOF? SPOOF: ma mananca umarul de mor. Ma uit un pic la stiri, ma pregatesc si ma duc la universitate in sediu. Dupa vreo ora ne adunam cativa si mergem la o dezbatere legata de Parlament, deputati , senatori etc. SPOOF: ma mananca umarul. Iar.

Se termina dezbaterea dupa cateva schimburi de replici a la Dandanache, Farfuridi si Catavencu, niste informatii de ordin general, confirmarea ca realitatea e la fel cum mi-o imaginam eu, adica foarte de prost gust si totul infasurat intr-o festiva urare: Amice, esti idiot!

Din nou SPOOF, umarul, dupa cum bine ati ghicit.

Ajung din nou in sediu, imi iau catrafusele si pornesc spre o alta sedinta in C13. Se termina sedinta, pornesc spre casa si asteptand sa imi iau abonamentul la chioscul Ratt, eveniment incredibil: SPOOF, cotul. Ei, niznaie. Asta ce-o mai fi?

Cu multa determinate si ditamai bolovanul in spate (ghiozdan pentru munci grele, carat enspe mii de carti si alte nefolositoare)ajung acasa, dupa ce eram cat pe ce sa adorm in tramvai (ma legana bine pe la curbe) si ma apuc de studiat fenomenul. Umarul arata normal, cotul la fel. Nu ma mai mananca. Dau drumul la televizor si vad o stire legata de politicieni si alta legata de niste accidente. SPOOF: si umarul si cotul.

E clar. S-a frecat prea mult tara asta de mine.


sursa poza: facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?