marți, 17 noiembrie 2009

My ARK will go oooonnn....



Clar. Asta poate fi motto-ul pentru filmul 2012 vazut in seara aceasta. S-au adunat bloggerii cu mic cu mare cu superbi si narodoci (moi, ca eu fac cat 2) la mall la film. Si vazura ei 2012 zi de toamna pana-n noapte printre munti de pocorn si coca-cola. No, fu fain, interesant, in randul 3 a fost un fel de 3D, in randurile 9 si 10 era un fel de comedie.

Efecte speciale ce ieseau de peste tot ca iepurii dupa imperechere, patos, lacrimi, emotie si multa apa rece. Reteta? Se ia una bucata John Cusack (remember 1408 unde iar se lupta cu dezastrele naturale sau imaginare), una bucata sotie divortata de el cu iubitul nou la pachet si 2 copii. Si se mai ia si un sfarsit al lumii prezis de fiinte de pe toate continentele, ca sa aratam ca dezastrul e al tuturor nu doar reusita unui singur popor.

Si iese un film destul de interesant,combinatie intre chestie noua, Titanic, arca lui noe, The day after tomorrow si nostradamus, unde eu sincera sa fiu am strigat, tipat, ras, aproape plans si ascuns in umerii oamenilor de langa mine :P. Da ce sa-i faci, sugestiile mele de pilotaj erau mai bune decat ale lor dar nu ma asculta nimeni. Da, se putea mai bine, da erau o gramada de clisee a la hollywood dar per total eu una m-am distrat copios. M-am agitat ca o valkyrie si eram gata sa iau eu maneta avionului sa le dau lectii sau alte chestii de genu.

Nu va zic prea multe pentru ca trebuie vazut. Din randul 3 daca puteti :)). Cand o sa vorbiti cu cei din randurile 10 sau 9 o sa intelegeti de ce am trait atat de intens totul. 3D baby :)).

P.S. Poza 2, ring a bell, anyone? :))
P.S.S. Pe pilotul rus il iau acasa. Arata a viking asa ca in lipsa de viking adevarat functioneaza si el. :P

*sursa poza 1
*sursa poza 2

4 comentarii:

Acidripp spunea...

mi-am facut chelie la ceafa intorcandu-mi capul sa vad tot ce se petrecea pe ecran, data viitoare nu ma ami lasa pe mine sa iau biletele:))

TODO spunea...

OK. data viitoare le iau eu :)) randul 3 la mijloc :))

Dora spunea...

Sasha is cute!! xoxox

camytzi spunea...

:)) randul 3 e cu belea la asa ceva :)) macar nu s-au platit suplimentar ochelari pt 3D
Sasha was soooo cute :D Pacat ca o vazut muntii de..hmm, sa zicem "aproape" :))

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?