vineri, 18 decembrie 2009

Plec in Rai



Plec pentru doua saptamani in Raiul meu personal. Plec in Ardeal. Ma intorc acasa.

Locul unde colindele au alt inteles, locul unde zapada e calda, locul unde cerul e de un albastru divin. Raiul unde ma asteapta ingeri, raiul unde toate greselile se uita si oamenii din jur au doar zambete pe fata. Locul unde nimeni nu imbatraneste, locul unde se aud doar rasete.

Acolo voi fi iar in iarna asta. Nu o sa mai stiu de nimeni si de nimic. O sa-mi amintesc de cei lasati in urma aici doar cu ocazia urarilor de Craciun sau Anul Nou. In rest, voi fi pierduta pentru lume. Vreau sa imi incarc bateriile, vreau sa aud doar liniste pretutindeni, vreau sa fiu cu cei pe care si care ma iubesc neconditionat.

Sambata voi respira aerul curat al muntilor si dealurilor. La revedere Timisoara. Sa ne vedem cu bine la anul. Sa ramai la fel de interesanta, agitata si frumoasa ca intotdeauna, sa imi dai si mai multe motive sa ma dezvolt ca persoana si sa ma lasi ca dupa fiecare etapa noua parcursa sa te parasesc pentru linistea din Ardeal :).

4 comentarii:

Anda spunea...

:) Cred ca asta simt majoritatea celor care se intorc acasa. Mai ales de Sarbatori. Si mai ales iarna. Sa fuga de orasul asta murdar si zgomotos in care "toate" inseamna mai putin. Chiar daca acum ninge asa frumos, e liniste si totul pare feeric.
Ne vedem peste cateva saptamani!

TODO spunea...

Eh, numa vreo doua saptamani...tura asta...

boghi spunea...

No, cum pe vremuri cereai ciocolata si cola, cand auzeai ca pleaca cineva prin strainataturi, asa ne abonam noi amu la o soanca si o sticluta de horinca :)
Sa-ti priasca!

TODO spunea...

@ Boghi: mersi, dar ma voi delecta cu sarmale, snitele, salata de vinete si alte mancaruri...plus familie, zapada, munte :D

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?