luni, 4 ianuarie 2010

Ce-am fost si ce-am ajuns

Ei bine, acum vreo 2 saptamani v-am spus ca plec in Rai....acasa, in Ardeal...
Na, ca s-a terminat si vacanta si m-am intors in Timisoara, asa ca se cere o mini recapitulare.

Am plecat de aici. (Timisoara sub asediul zapezii)




Am ajuns aici. (Orastia sub zapada, ofcorse)



Continuat cu asta (asta e, tata a decretat ca anu asta nu face altceva decat sa care bradul de la garaj in casa, in rest, sa se aranjeze singur daca eu nu fac nimic....asa ca l-am aranjat si pe al nostru si pe al bunicilor, ca, deh, acolo se faceau cozonaci la greu si nu era timp pentru brad...am reusit s-o pozez pe bunica doar dupa 4 cozonaci gata :D)







Am facut prajituri cu mama, am fost cu fostii colegi din liceu cu colinda, am fost la chef de rock-eri :)) (Radu, tot respectul....era sa darami casa :)) ), am dormit obscen de mult, am mancat nu chiar atat de obscen de mult, chiar si peste...culmea, cu placere...traiasca somonul norvegian :D.

Azi am aterizat aici...trezita la ora 5:30, la ora 7:15 urcat in autocarul care vine de la Sibiu. Ora 7:15:30 aproape lesinat. Era plin de ciobani...literalmente ciobani....adica de-aia cu ditamai caciulile de blana pe cap...haina de blana lipsea...

Mirosul era imbatator si bagator in coma la un loc: oi, branza, burduf, caini, transpiratie si toate cele sfinte de pe la stana iti veneau in minte cand respirai acolo.

Cu fiecare gura de semi-oxigen respirata plamanii mei spuneau: Da ce naiba ti-am facut de ne-ai adus aici? Au doara nu ti-am oxigenat noi creierul de-ajuns incat sa faci toate tranaile posibile pana la varsta asta? Nu te-am ajutat noi la greu, la urcus pe munte?...mda. Ca totul sa fie si mai frumos era si o caldura inabusitoare...ca toate miresmele sa se dizolve si sa se contopeasca mai bine.

Mirobolant peisajul....aglomeratie, oameni care stateau in picioare, ciobani care te loveau cu cotul in cap si dup-aia se uitau consternati ca de ce comentezi (pai de-aia ba, ca nu sunt oaie de-a ta si n-am nevoie sa ma tunzi cu cotul...daca tot ma lovesti nu te uita ca la usa stanii si ingaima macar un "mno, scuze" sau cum s-o fi zicand pe limba ta), ghiulangisti (persoane de fiinta umana cu kilograme de aur pe ei, care este ca ei e culti si merge in Spania, da?) care se dadeau la tine (nu mersi...eu port doar platina si argint...omoara vampirii ca tine repede si in chinuri), sofer care facea ordine in dezordine (un fel de incurcatraficinautocar).

Mda, sunt tot in Romania...Damn it...parca dorintele de revelion se indeplineau...

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ma bucur ca ti-or fost tare faine sarbatorile :D Si o fo' liniste si pace, asa cum ai vrut :)

Si-mi pare rau, ca vad ca de la Sibiu vin taranii :))

Desi sper ca nu-n ideea cum "de la rusi vine ploaiaaaaa" (cum ziceau astia de la raposatu' Proconsul) :))

TODO spunea...

'tuva Scotia vietii :)) ma chinuiti pe mine dimineata la ore obscene si mici :))...eu zic sa faceti o granita...trec doar cei vaccinati :P

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?