sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Porcul gripat din frigider

Trezirea de astazi a fost brusca, survenind dupa 4 ore de somn, in urma unui telefon primit de la mama. Ma vaccineaza astazi. Nu, nu mama. Doctorita presteaza serviciul numit: indoit mana, bagat acul in brat, au au au, bagat vaccin, 6 au, scos ac, au au au, plus sange.Uite asa mi se sparge bula frumoasa in care visam sa devin celebra. Of of mai mai de 2 ori.

Si acum legatura dintre frigiderul meu si gripa porcina. Pai ce mai gasesc eu la ora asta de mancare in frigider, stiut fiind faptul ca azi merg acasa si primesc inevitabil provizii (rama rama ding ding, clopotei si alte cele ca e buna mancarea)?

Una bucata ruda de parizer. Se mai numeste si "porc facut ciomag". Iei porcul, il indesi bine in plastic si astepti sa ia o forma aerodinamica numai buna de aruncat cu ea la rugby.

Deci, apare dilema. Eu azi ma vaccinez impotriva gripei porcine. Peste vreo 2 saptamani capat imunitate impotriva ei. Astazi mananc parizer de porc. Devin porc pe dinauntru. Ce rost mai are vaccinul? Adica eu devin exact chestia impotriva careia ma vaccinez. Daca iei gripa porcina esti porc. Daca ai fi pasare ai lua aviara, daca ai fi broasca ai lua broscina, daca ai fi cimpanzeu ai lua cimpozina. Clar.

Pana acum m-am inteles bine cu vaccinurile. Acum urmeaza sa vad ce face cand afla ca am in corp si carne de porc. Astept un tambalau, personalitate tripla, ca dubla am deja, ciocniri de pereti pe motiv de "porcul vrea s-o ia intr-o parte, vaccinul in cealalta" si alte minunatii.

Eh, noi sa fim sanatoase (personalitatile mele, evident), ca porci oricum suntem cu totii uneori.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Gripa trece porcu ramane

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?