sâmbătă, 27 februarie 2010

Live blogging GeekMeet24

Hai sa facem si un pic de live blogging. N-am inceput de dimineata ca atunci toata lumea era in priza, pe cand acum, ei, acum incepe distractia.

Oboseala, concentrarea isi spun cuvantul asa ca hai sa observam ce se intampla.

-Lexu face ....oare el stie ce face? Teoretic, da oamenilor niste credite, cauta niste profiluri si se plimba pe la noi (echipa fetelor+Horia+Raka) prin sala.

-Fetele lucreaza de zor, Horia la fel, eu ma lupt cu textele si sloganul proiectului.

-Horia face o plimbare la Mol si are proasta inspiratie sa intrebe fetele ce vor de acolo. Raspuns unanim: ciocolata :D. Cate 2 batoane pt fiecare.

-A sosit ciocolata si sucul :D. Thank you Horia :D.

-E interesant sa vezi fetele neincrezatoare ale baietilor cand se vorbeste de echipa/proiectul fetelor...parca ar vorbi de femei la volan :P

-Vladi este vedeta incontestabila a GeekMeet-ului...tocmai a decretata ca sucul fara zahar (coca cola zero) nu e bun :D.

-Horia pleaca la licitatia pt D. Raduta. Tinem pumnii sa se stranga cat mai multi bani.

-Urmarim licitatia pentru D. Raduta. Pana acum peste 7000 lei din cate am aflat. Minunat!

-Se asculta muzica, concertul lui Chilian, se discuta inca proiecte si noutati din online.

-Ei bine, putem spune ca ziua de azi a fost una foarte buna la GeekMeet 24. :D Sa vedem cum va fi maine. Speram ca la fel.

-Ce inseamna sa ai oameni cu idei si dorinte de a face proiecte bune: de azi dimineata lucrez si inca nu m-am plictisit :). Multumiri speciale lui Horia, Bleau, Andreidp, Lexu pentru rasetele de azi :).

-Oboseala isi spune cuvantul: am vrut sa merg sa beau apa si m-am trezit pe scari pe la alt etaj, asta in conditiile in care sticla cu apa era pe o masa langa scaunul meu.

1 comentarii:

Lexu spunea...

Ai sumarizat foarte bine :)

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?