duminică, 21 februarie 2010

Mda..fara dubii...JO 2010


Daca mai avea cineva dubii ca sunt speciala , las ca i le rezolv eu imediat.

Dupa vreo 2-3 ore de povesti cu monseniorul (ca orice persoana speciala am si eu un monsenior/Richelieu/sfatuitor/si altele) ce ma apuca pe mine? Nu, nu cheful de aia...poate si de aia...anyway, tentatia e prea mare si deschid televizorul...

Jocurile Olimpice, tocmai vorbisem cu Oh, Canadaaa... asa ca incep sa ma uit la sarituri cu schiurile. Genial, Ahonen s-a accidentat, a doua oara n-a mai sarit, concluzie buf medalie la trambulina mare.

Ok, trecem la hochei...No, aici e aici...Mai aveati dubii ca nu sunt femeie, ci hibrid? Stati ca zboara imediat...tadaaa: ma uit la hochei. Evident, Norvegia-Elvetia, tin cu Norvegia....vorba verisoarei mele "hiperventilez" la unele faze, iar cand Norvegia egaleaza ce fac eu? Exact: strig tare. Ca doar vecinii mei nu dorm la ore de-astea, ce naiba? Ei se trezesc, aud foieli, las ca adorm la loc. Elvetia invinge, asta e.

Pana acum Suedia, Canada si Finlanda bat tot ce prind la hochei. Abia astept meciul Suedia-Finlanda. Da, am mentionat si Canada...kmon, tin si cu ei, doar am prieteni in tara aia.

Trec la 30 km pursuit. Suedezii iau aurul si bronzul. Yesss!!

Super-G masculin. Norvegianul ia aurul. Genial!!

Patinaj artistic proba impusa(tango): Rusii Domnina si Shabalin sunt extraterestrii la cat de bine patineaza. Concluzie: locul 1. Minunat!

Schi fond: cand norvegianca ia aur, suedeza ia argint, cand norvegianca ia bronz, suedeza ia aur. Superb!!

Abia astept saptamana viitoare. Daca tot asa o sa ma agit si trec de ea atunci am inima buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?