marți, 16 martie 2010

Care 3 ceasuri rele? E o intreaga zi rea!


Pentru cine a uitat, astazi e marti. Nu 13, ci 16.

Azi este o zi speciala pentru mine. Este abia ora 15 si deja motonia apartamentului meu a fost calcata in picioare de cateva evenimente minore. Sa le enumeram:

-stersul prafului este o metoda de tortura a inchizitiei, mai ales daca te mananca ceva sa lustruiesti parchetul dupa. Partea de lustruit parchetul a avut doua urmari: dat cu capul de coltul ferestrei => cucui sanatos in varful capului,  alunecat pe parchet => proptit in usa.

-aranjatul cartilor ar trebui facut doar de catre persoanele inalte. Actiunea s-a soldat cu caderea strategica a unei carti de pe dulap fix peste capul meu. Pe cucui.

-vorbitul la telefon si aranjarea hainelor in dulap in acelasi timp au ca rezultat trantirea usii peste degetul aratator de la mana. Care deget este zgariat de 2 zile in urma luarii in brate a unui tufis de langa Iulius Mall Timisoara.

-mancatul semintelor duce la raschetarea limbii ceea ce duce de semenea la senzatia de limba anesteziata.

Ma gandeam sa pornesc aspiratorul si sa curat covoarele. Ma gandeam de asemenea sa mananc ceva si anume cartofi prajiti. Aspiratorul sta frumos pe hol, cartofii stau frumos in camara. Inca meditez daca sa fac cele doua lucruri propuse.

E abia ora 15. Marti.

3 comentarii:

Tudor spunea...

E ora 20.00. Mai ai net?

Parfumuri FM spunea...

Pentru mine este o zi mai speciala :d
Am implinit 8 luni de cand sunt cu iubita mea :D
Lasa prafu ca nu-i mare lucru :)))

Ceasuri spunea...

eu pe 13 am doar noroc

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?