joi, 23 septembrie 2010

Leapsa cu bloguri disparute

Acum cateva zile m-am trezit noaptea speriata din somn in urma unui vis pe care nu l-am prea inteles. Visasem ca Richie imi povestea ca el inchide blogul, ca renunta la el. Tin minte din vis partea in care imi spunea acest lucru in fata la Garaj Pink Freud, apoi partea in care eu plangeam acasa pentru ca nu mai gaseam a doua zi blogul pe net.

Stiu ca e ciudat visul, dar cumva mintea mea a facut legatura intre blogul lui Richie pe care il citisem in acea seara si un film vazut in aceeasi zi unde aparea ideea inchiderii unui magazin din anumite motive. Probabil partea cu plansul in vis a aparut ca urmare a faptului ca blogul lui Richie a fost primul pe care l-am citit si continua sa fie primul pe care il citesc dimineata.

Asa ca m-am gandit sa fac din acest vis o leapsa.

Care este blogul (daca sunt mai multe, spuneti despre fiecare) de care v-ar parea tare rau in caz ca nu ar mai fi (probleme tehnice, decizia bloggerului care il are, sau alte motive) si ce ati face in acest caz? Ultima intrebare in cazul in care ati vrea sa mai gasiti stiri de genul acela de la acea persoana.

Sa mearga la Richie, Clawd, Horia, Iulian si Camytzi.

3 comentarii:

Richard M. Ilie spunea...

awwwwww... :)) Ma n-o fi si din cauza ca si Garaju e inchis?

Tomata cu scufita spunea...

Exista cateva bloguri care s-au inchis, pe care le citeam cu placere din cand in cand. Dar, la fel ca si in cazul retragerii unui actor sau cantaret... lumea merge mai departe.

TODO spunea...

@Richie...nu stiu exact motivul...dar stiu ca m-am trezit speriata tare...Garajul ala avea o influenta aparte, ca prea multa lume regreta inchiderea lui...

@Tomata cu scufita dar daca ai cunoaste oamenii care si-au inchis blogurile pe care le citeai cu placere ce ai face? Eu una cred ca as avea mai multe iesiri la cafea sau ceai, ca sa tin mai mult legatura cu ei...

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?