joi, 4 august 2011

Conquiztador manual

Probabil multi stiti ce e si chiar jucati mima. No, pentru cei care nu stiu, mima e un joc unde trebuie sa-ti convingi colegii de echipa ca ceea ce mimezi tu e acelasi lucru cu ce cred ei ca mimezi. De exemplu, trebuie sa-i convingi ca agitarea mainilor descrie un uliu, nu un soare cum zic ei.

No, tocmai pentru ca sambata ne-am plimbat prin Timisoara si am luat contact cu istoria ei, seara de sambata nu ar fi fost completa fara un pic de istorie in cadrul mimei, cuvantul serii (si al zilelor de dupa eveniment) fiind: cneaz. Eu as vrea sa va arat cam cum s-a mimat cuvantul, dar intram intr-o zona delicata cel putin auditiv, ca la un moment dat frustrarea ajunsese la niste cote mari si dauna grav urechilor.

Va arat in schimb cam cum se mimau alte cuvinte:

Deci eu mima jucata pana acum ca Gaben si sotia sa n-am vazut de cand is. Razi cu lacrimi....cel mai mult la partea de dupa cand apare ideea de "de ce n-ai mimat asa?".

Ultima poza e cea in care barbatii incercau sa ghiceasca cuvantul "releu"...mimat de alt barbat...ieseau si ozn-uri, numai releu nu.

Gaben a fost cneaz, Zicu si Makavelis trolli oficiali (la un moment dat se scriau cuvintele pe telefoane si se aratau lumii doar doar se prind ceilalti ce trebuie sa ghiceasca), Nebuloasa persoana care mie mi s-a parut ca mimeaza cel mai interesant ideea de buchete de flori (puteam sa jur ca ala e curcubeu toata ziua) iar Tomata persoana cu doctoratul in mima. Ambele echipe au fost minunate si la final daca nu s-au imbunatatit cunostintele in ale mimei, macar toata lumea a ramas cu niste portii copioase de ras.

Cam asta e cu mima dupa o plimbare lunga de sambata.

2 comentarii:

Dani spunea...

sa stii ca la jocul asta eu sunt campion mondial!

Todo spunea...

@Dani: that's what You said :P

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?