duminică, 13 decembrie 2009

Vreau o pauza de la oxigen

Da, ati citit bine. Vreau o pauza de la oxigen. Vreau sa functionez macar o luna pe baza de heliu si doar heliu. Oxigenul ma face sa fiu productiva, uneori prea productiva si perfectionista.

Asa ca vreau sa functionez pe baza de altceva. Un ceva care sa ma lase sa dorm ca astazi 14 ore (inca nu pot sa cred ca sunt capabila sa rationez dupa atata somn), care sa imi permita sa ma simt ca in vacanta, care sa ma lase sa fiu leguma mental.

Nu zic ca e rau si cu oxigenul asta (pisici, ca tot la chimia mamei am ajuns, laudat fie Nenitescu), ca doara am ajuns sa ma ocup de mai multe proiecte o data, faculta, viata sociala (da mai, chiar exista de dupa bloguri si munca), organizatie studenteasca (happy family nr.3/4) si ceva mancare si somn pe langa astea.

Satisfactia e mare dar te trezesti uneori ca mine deunazi (adica azi noapte), ca in mijlocul nebuniei de la Clubul de Joc organizat de Tomata te apuca somnul. Departe de mine gandul de a spune ca a fost plictisitor, doar ca neuronii mei n-au mai putut ridica stacheta de jos si au intrat in sleep mode.

Asa se face ca dupa cateva runde de Quoridor (ce bataie mi-am luat acolo majoritatea datilor, mai bine ma rezum la sah si Go data viitoare), un Scrabble de poveste in engleza alaturi de Anda, Nebuloasa si Paul (Paul iar o sa vrea ceva, sunt sigura), cuvinte "grele" gen: pimpy (da, eu am scos minunatia asta din sertar), deschizatorul de cale "bra" (opera Nebuloasei), DJ (de 2 x) sau CTSCAN (se observa ca am avut un medic la masa, da?...bravo Anda) am renuntat si am trecut la Sudoku.

Pana la ora asta cred ca sudoku asta e gresit. Kmon, de nici o culoare nu se rezolva (nici singur, nici cu ajutorul meu). Si pe deasupra trebuie sa ma gandesc cum pisici ma costumez eu pe post de mafioata, ca doar sunt viking hotarat. Se accepta oare coiful sau trec la palarie? Of of, mai mai, de 2 ori.

Btw, daca tot a nins ieri in Timisoara, si se anunta deja venirea sarbatorilor de iarna, ce face un om "normal" ca mine cand merge prin centru? Vorba mamei: "activitati adecvate varstei". Exemplu:





8 comentarii:

Unknown spunea...

ca vine vorba de cuvinte deschizatoare, am zis sa ma complic si eu la un scrabble cu Anda, Iulia si Razvan. De data asta jucatt in romana (ceea ce s-a dovedit nasol, ca am ranmas fara vocale si nici n-avem de unde cumpara). SI referitor la deschiderea (de cuvant!) a Nebuloasei, anda la un moment dat avea din piesele din mana format cuvantul "vagin" si nu avea unde-l lipi... Si mie-mi lipsea vocala A ca sa pot sa obtin cupiesele din mana sinonimul de uz popular al Andei...

Talk about the awkwardness...

TODO spunea...

Am promis ca dupa vacanta o sa aduc scrabble-ul meu cel mare, in ROMANA, de acasa :D. Sa vezi atunci ce iese:)).

Anonim spunea...

Ah-ha!
Deci de aia erai tu așa posacă.

Să știi, sudokul acela părea suspect!

TODO spunea...

Da Horia, de la oxigen mi se trag toate belelele. Si sudokul acela l-am luat acasa. Inca ma lupt cu el :)).

Tomata cu scufita spunea...

Oh, si eu vreau scrabble in romana. :D
Si as mai vrea o pauza de la tot. macar 2 zile. :D

TODO spunea...

Tomata draga, o sa ai dupa vacanta ditamai Scrabble-ul in romana :D.

camytzi spunea...

deci Todo draga, daca te agi pe heliu, imi permiti sa te inregistrez? :))))

TODO spunea...

Camytzi, va fi placerea mea:)) desi nu cred ca vi foarte diferit de cum sunt eu de obicei, adica tot agitata :))doar vocea va fi mai "suava" :))

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?