luni, 11 ianuarie 2010

Manusa a fost aruncata...

Ei, se pare ca trebuie sa fac o leapsa sa-i demonstrez lui Raka cat de mult se inseala.
Prezentam intr-un top 3, cele mai placute activitati care imi genereaza febra musculara, sa vada el ca si fetele au indeletniciri de-astea :P.


INOT


 

Da, e pe locul 1. Pot sa inot ore intregi, sa ma balacesc, evident pauzele se fac tot in apa, fara sa sufar de foame, oboseala sau alte cele. Niciodata n-am privit inotul ca o metoda de etalat forme. Poate de-asta eu eram tot timpul bronzata doar pe partile ce ieseau din apa.

Pe la 5-6 ani am facut scoala de inot in Timisoara. Motiv de mandrie pt bunicul meu care ma ducea, ma supraveghea, ma aducea acasa. De asemenea motiv de infarct pt el si bunica atunci cand m-au vazut cerand antrenorului sa sar cap la fel ca cei mari, sarind, ajungand rapid la mijlocul bazinului si antrenorul sarind dupa mine.

Am mai reusit si sa inot aproape un kilometru in Mures, contra curentului cu tata. Evident, ne-am intors apoi cu cursul apei nu pentru ca am fi obosit, ci pentru ca am cotit un pic si cum mama nu ne mai vedea am zis sa nu se sperie ca am patit ceva.

Nu stiu cat transpir, ca deh, e apa, dar abia astept sa se incalzeasca vremea si sa merg iar la inot. Vreau iar spatele lat si nivelul plamanilor marit un pic. 

BASKETBALL


Stiu, asta nu e sport de fete. Da Raka, poti afirma din nou ca sunt hibrid.

In liceu ma luptam cot la cot cu colegii mei de 1.90 m inaltime pentru a inscrie. Dovada: nasul rupt dintr-o pasa gresita a mingii.

Din fazele fixe nu ratam aproape niciodata, iar in fazele de actiune aveam avantajul ca eram mica si ma strecuram usor. Evident, eu ieseam cea mai asudata de acolo, alergand intr-un hal fara de hal ca sa compensez pasii mari pe care erau nevoiti sa-i faca baietii.

Ii multumesc tatalui meu pt mingea cumparata si pentru zambetele acordate de fiecare data cand mai  descopeream un sport si ma apucam de el. Deh, are fata activa :)). 

TENIS/ HANDBAL/VOLEI

 Aici am o problema. Oricat de mult imi place tenisul si desi am ajuns sa servesc bine si sa acopar tot terenul, nu pot lasa la o parte celelalte activitati.






Momentul cand am fost portar la handbal  (ambele echipe erau formate din colegii mei de liceu) si am aparat cu foarte multe parti componente ramane unic.

Momentele de nervozitate ale colegilor cand nu puteau inscrie, priceless. Pentru repararea vanatailor capatate exista MasterCard :D.


Volei....ei, aici e mai interesant. Prefer volei pe plaja pe motiv de  : ma arunc pe jos, sar, alerg si transpir apa si actiune prin toti porii.









CONCLUZIE: fac sport mult si nu mi-e frica de vanatai, lovituri si alte urme. Pe langa cele mentionate am mai practicat o sumedenie de sporturi (mai mult sau mai putin denumite asa in mod oficial, dar datatoare de adrenalina si sudoare), de la patinaj, mersul cu bicicleta, jogging, fotbal, un fel de scrima ciudata, tras cu arcul (nu foarte profi dar se poate imbunatati) si probabil au mai fost cateva.

Pe anul in curs mi-am propus sa ma apuc de echitatie, tras cu arcul si sa reiau inotul. Wish me luck.

Cine vrea leapsa si n-a primit-o inca poate s-o ia. Regula: mentionati de unde o aveti.

*sursa poza 1
*sursa poza 2
*sursa poza 3
*sursa poza 4
*sursa poza 5

2 comentarii:

Unknown spunea...

:) Asa vez' :) Ca daca nu puneam paragrafu' magic, postarea asta s-ar putea sa nu fi existat niciodata, si era pacat :)

TODO spunea...

:)) mda...exact asta iti lipsea...sa stii ca eu anu asta ma reapuc de inot si merg la echitatie :))

Trimiteți un comentariu

Pe corbii lui Odin, ce ai de zis?